KBC Offline Quiz Answers Today 2 November 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 2 November 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 2 Nov 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 2 November 2022

Advertisements

Q 1. What is the national currency of Bhutan?

Answer – Ngultrum

Q 2. Calla Lily is the national flower of which of the following countries?

Answer – Ethiopia

Q 3. The line “Well done is better than well said” was said by which of the following leaders?

Answer – Benjamin Franklin


Q 4. In which century, did the Chinese start to use a symbol for zero?

Answer – 12th century

Q 5. What is the energy possessed by a body in motion called?

Answer – Kinetic energy

KBC Parimatch Quiz Answers Today 2 November 2022

Advertisements

Q 1. In which decade did the United states of America get involved in the Korean War?

Answer – 150s

Q 2. Which of the following movies was influenced by Sherlock Holmes?

Answer – The Great Mouse Detective

Q 3. Which of the following games were previosly known as “British Empire Games”?

Answer – Commonwealth Games

Q 4. What is the increase in muscle mass due to heavy weight training called?

Answer – Muscular Hypertrophy

Q 5. What of the following airlines won the Air Transport World (ATW) 2021 ‘Airline of the Year’ award?

Answer – Korean Air

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 2 November 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 2 November 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link