KBC Offline Quiz Answers Today 2 September 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 2 September 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

And in such a situation, now KBC Season 13 has also started. So below I have told you about “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So you can find out this KBC 13 Offline Quiz Answers by reading carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore.

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 2 September 2021

Q 1. Who won the Grammy Award for Record of the Year in General Field category 2020?

A. Bon Iver
B. Taylor Swift
C. Selena Gomez
D. Billie Eilish

Answer – Billie Eilish

Q 2. Which poet has written the holy Hanuman Chalisa?

A. Sur Das
B. Kalidasa
C. Tulsi Das
D. Valmiki

Answer – Tulsi Das

Advertisements

Q 3. In which year did the Jallianwala bagh massacre take place?

A. 1919
B. 1920
C. 1921
D. 1922

Answer – 1919

Q 4. In which state is the oldest dam of India built?

A. Assam
B. West Bengal
C. Gujarat
D. Tamil Nadu

Answer – Tamil Nadu

Q 5. Who wrote the book ‘Wealth of Nations’?

A. Adam Smith
B. Justin Wolfers
C. John Maynard Keynes
D. Paul Krugman

Answer – Adam Smith

Q 6. Who was the first president of Indian National Congress?

A. Jawaharlal Nehru
B. Dr.Rajendra Prasad
C. Sarojini Naidu
D. W.C Bonnerjee

Answer – W.C Bonnerjee

Q 7. What is the name the state bird of Himachal Pradesh?

A. Western Tragopan
B. Monal
C. Kalij Pheasant
D. Himalayan Bulbul

Answer – Western Tragopan

Advertisements

Q 8. Who was the last Mughal Emperor?

A. Aurangzeb
B. Zafar
C. Babur
D. Sher Shah Suri

Answer – Zafar

Q 9. Who won the Dronacharya Award for life time category 2019 in Kabaddi?

A. J Uday Kumar
B. Sunil Dabas
C. Rambir Singh Khokar
D. Jagminder Singh

Answer – Rambir Singh Khokar

Q 10. Who is the author of the book ‘A Game of Thrones’?

A. George R. R. Martin
B. Jennifer Moore Mallinos
C. John Bradley
D. Abu nuwaz

Answer – George R. R. Martin


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 2 September 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link