KBC Offline Quiz Answers Today 20 October 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 20 October 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 20 Oct 2021

Also Read | TAGG Verve Ultra Smartwatch Review

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 20 October 2021

Q 1. Who is The Story writter of the Hindi movie “Bajrangi Bhaijaan”?

A. K.V. Vijayendra Prasad
B. Javed Akhtar
C. Salim Khan
D. Gulzar

Answer – K.V. Vijayendra Prasad

Advertisements

Q 2. Dulles Internatonal Airport Serves which American city?

A. Denver
B. Washington DC
C. Phoenix
D. Chicago

Answer – Washington DC

Q 3. On which Caribbean iSland Can you find the Blue Mountains?

A. Jamaica
B. Colombia
C. Costa Rica
D. Cuba

Answer – Jamaica

Q 4. Who was appointed as the MD and CEO of Dhanlaxmi Bank earlier this year?

A. T Latha
B. J K Shivan
C. K Shivaram
D. Nome of the Above

Answer – J K Shivan

Q 5. Former cricket legend Chris Cairns was a part of which nation’s national cricket team?

A. Eangland
B. South Africa
C. Auraila
D. New Zealand

Answer – New Zealand

Q 6. Amravati city is located on the banks of which river?

A. Krishna
B. Godavari
C. Kaveri
D. Mahanadi

Answer – Krishna

Advertisements

Q 7. Lion, Leopard and Tiger are all species of which genus?

A. Tigris
B. Panthera
C. Solanum
D. Felis

Answer – Panthera

Q 8. Which of the following writter wrote the book “Asian Drama”?

A. Narendra Modi
B. Gunnar Karl Mydral
C. John Cairncross
D. Erich Segal

Answer – Gunnar Karl Mydral

Q 9. In which Indian State are the Elephanta Caves situated?

A. Kerala
B. Tamil nadu
C. Madhya Pradesh
D. Maharashtra

Answer – Maharashtra

Q 10. India will host the Badminton World Federation Championships for the second time in which year?

A. 2023
B. 2022
C. 2026
D. 2021

Answer – 2026


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 20 October 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link