KBC Offline Quiz Answers Today 20 October 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 20 October 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 20 Oct 2022

Read | VingaJoy CL 600 BULLET with 250 Hours Battery Life; Know Price

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 20 October 2022

Advertisements

Q 1. What will be the number of zeros in the square of the number ‘100’?

Answer – 4

Q 2. Which of the following is a non-agro-based industry?

Answer – Cement

Q 3. What is the full form of the ITI in the context of Telecommunications?

Answer – Indian Telephone Industry


Q 4. Bile is produced by which organ in the human body?

Answer – Liver

Q 5. Who became the first musician to be awarded India’s highest civilian honour, the ‘Bharat Ratna’?

Answer – M. S. Subbulakshami

KBC Parimatch Quiz Answers Today 20 October 2022

Advertisements

Q 1. Which of these is one of the key raw matericals for photosynthesis?

Answer – CO2

Q 2. What was the city of Jamshedpur earlier know as?

Answer – Sakchi

Q 3. Who was the fist Indian Woman to be nominated for a Grammy Award?

Answer – Asha Bhosle

Q 4. Which one of the following is a type of parasite?

Answer – Lichen

Q 5. Which of the following teams has the record of winning the most number of ICC ODi Cricket World Cups?

Answer – Australia


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 20 October 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 20 October 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link