KBC Offline Quiz Answers Today 21 December 2022

|

Subscribe

KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 21 December 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 21 Dec 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 21 December 2022

Advertisements

Q1) Who appoints the judges of a high court?

Answer: President

Q2) Which city is also know as the ‘Orange City’ in India?

Answer: Nagpur

Q3) Who defined the Law of Gravitation?

Answer: Newton


Q4) Who is the founder of Infosys?

Answer: Narayan Murthy

Q5) How to protect your passwords?

Answer: Keep a complex password

KBC Parimatch Quiz Answers Today 21 December 2022

Advertisements

Q1) Which country has longest coastline in the world?

Answer: Canada

Q2) Which of the following has no Skeleton at All?

Answer: Jellyfish

Q3) In which year the Indian football team made its first appearance at Olympics?

Answer: 1948

Q4) Which of the following island is also known as cardamom island?

Answer: Kadmat Island

Q5) Which is the state having largest area under waste land?

Answer: Rajasthan

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 21 December 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 21 December 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, Facebook and Subscribe Our YouTube Channel. We Will Keep Bringing You Such Updates.

Leave a Comment

Copy link