KBC Offline Quiz Answers Today 21 October 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 21 October 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 21 Oct 2021

Also Read | TAGG Verve Ultra Smartwatch Review

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 21 October 2021

Q1. Pushyamitra was the founder of which of the following Dynasty?

Answer: Shunga

Advertisements

Q2. Which Prime Minister is also known as “Father of Indian Economic Reforms’?

Answer: P V Narasimha Rao

Q3. In a baseball game, how many players of a the team are on the field?

Answer: 9 Players

Q4. Which country has exported apples to India for the first time in 50 years?

Answer: United Kingdom

Q5. Rhino horn is made up of?

Answer: Keratin

Q6. The author of the book “Zest for Life” is?

Answer: Emie Zola

Q7. Vallabhi was the capital of which of the following Dynasty?

Answer: Maitraka

Q8. What is the other name of the Indus river?

Answer: Sindhu

Q9. The Hindi film actor Irrfan Khan won National award for which of the following movie?

Answer: Paan Singh Tomar

Advertisements

Q10. Mouse is the Vahana of which of the following god?

Answer: Lord Ganesha


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 21 October 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

4 thoughts on “KBC Offline Quiz Answers Today 21 October 2021”

Leave a Comment

Copy link