KBC Offline Quiz Answers Today 21 October 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 21 October 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 21 Oct 2022

Read | VingaJoy CL 600 BULLET with 250 Hours Battery Life; Know Price

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 21 October 2022

Advertisements

Q 1. The dance form of “Kathak” originated from which of the following Indian states?

Answer: Uttar Pradesh

Q 2. What is the upper-most layer of the earth’s surface is called?

Answer: The Crust

Q 3. How many sides does decagon has?

Answer: 10


Q 4. The IDFC FIRST Bank logo has a “forward-moving bar graph” which symbolizes_____.

Answer: Progress of the bank, Progress of the customers, Progress of the nation

Q 5. Which of the following classical instryments did Ustad Amjad Ali Khan master?

Answer: Sarod

KBC Parimatch Quiz Answers Today 21 October 2022

Advertisements

Q 1. Which of these countries is facmous for its rubber plantation?

Answer – Malaysia

Q 2. How many sides does a heptagone have?

Answer – 7

Q 3. River ‘Luni’ originates near Pushkar and drains into which one of the following?

Answer – Rann of Kutch

Q 4. Which of the followng footballers has won the ‘Ballon d’Or’ the most number of times?

Answer – Lionel Messi

Q 5. Pandit Birju Maharaj is associated with which of the following dance forms?

Answer – Kathak

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 21 October 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 21 October 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link