KBC Offline Quiz Answers Today 21 September 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 21 September 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 15 sep 2021

Also Read | iPhone 13 Series Price Announced! Check Price Here

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 21 September 2021

Q 1. Dolphin kick is associated with which sport?

A. Badminton
B. Golf
C. Swimming
D. Squash

Answer – Swimming

Advertisements

Q 2. Who among the following has given the concept of human Development?

A. Amartya Sen
B. Mahbub-ul-Haq
C. Sukhamoy Chakravarty
D. G.S. Chaddha

Answer – Mahbub-ul-Haq

Q 3. In which part of state is Lug valley situated?

A. Arunachal Pradesh
B. Uttrakhand
C. Assam
D. Himachal Pradesh

Answer – Himachal Pradesh

Q 4. Which of the following is the rootless plants?

A. Lemna
B. Sweet Potato
C. Ginger
D. Carrot

Answer – Lemna

Q 5. Which existing bird has the largest wingspan?

A. Eagle
B. Crow
C. Swan
D. Wandering Albatros

Answer – Wandering Albatross

Advertisements

Q 6. What is the title of the 2003 novel by Monica Ali about the Bangladeshi Community in London?

A. Stone Lane
B. Brick Lane
C. Wood Lane
D. None of the above

Answer – Brick Lane

Q 7. Who was the first man to die in Hindu mythology?

A. Sudama
B. Indra
C. Narada
D. Yama

Answer – Yama

Q 8. Which city known as the Electric City Of India?

A. Bengaluru
B. Mumbai
C. Gujarat
D. Kolkata

Answer – Bengaluru

Q 9. Which country has recently signed an MoU with the Internation Energy Agency, for stengthening cooperation in globle energy security?

A. Israel
B. Cuba
C. India
D. China

Answer – India

Advertisements

Q 10. Who was the most worshipped God in the Rigvedic period?

A. Lord Indra
B. Lord Shiva
C. Lord Vishnu
D. Lord Brahma

Answer – Lord Indra


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 21 September 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

1 thought on “KBC Offline Quiz Answers Today 21 September 2021”

Leave a Comment

Copy link