KBC Offline Quiz Answers Today 21 September 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 21 September 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 21 Sep 2022

KBC Offline Quiz Answers Today 21 September 2022

Q 1. What is the full form of IMD, which falls under the purview of the Department of Ministry of Earth Sciences?

A. India Meteorological Department
B. India Mathematical Department
C. India Machanical Department
D. India Magical Department

Advertisement

Answer – India Meteorological Department

Advertisements

Q 2. The International Airport in Lucknow is named after which of the following former prime ministers of India?

A. Lal Bahadur Shastri
B. Jawahar Lal Nehru
C. Atal Bihari Vajpayee
D. Chaudhary Charan Singh

Answer – Chaudhary Charan Singh

Q 3. What is the name of the official residence of the President of the United States of America?

A. Buckingham Palace
B. The White House
C. Royale Palace
D. Presidential Complex

Answer – The White House

Q 4. How many centimetres are there in an Inch?

A. 4.22
B. 3.48
C. 2.54
D. 1.76

Answer – 2.54

Q 5. Which of the following sporting event traces its origin back to 776 BC in Greece?

A. Olympics
B. Wimbledon
C. University Boat Race
D. Tour de France

Answer – Olympics

Advertisements

KBC Offline Quiz Today Pari Match

Q 1. On Which planet is the tallest mountain in our solar system located?

A. Earth
B. Jupiter
C. Saturn
D. Mars

Answer – Mars

Q 2. How many players are there on the court in a Volleyball team?

A. 5
B. 6
C. 7
D. 8

Answer – 6

Q 3. What is the common household name for the chemical compound Sodium Chloride?

A. Salt
B. Sugar
C. Alchohol
D. Milk

Answer – Salt

Q 4. Where is the pituitary gland located in our body?

A. Lungs
B. Stomach
C. Brain
D. Kidneys

Answer – Brain

Q 5. Tom, the cat is linked to which of the following cartoon charecters which is mouse?

A. Mickey
B. Jerry
C. Nigel
D. Minnie

Answer – Jerry

People Also Read It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 21 September 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 21 September 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment