KBC Offline Quiz Answers Today 22 December 2022

|

Subscribe

KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 22 December 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 22 Dec 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 22 December 2022

Advertisements

Q1) Where is Satish Dhawan Space Center located?

Answer: Sriharikota

Q2) Which game is the National Sports of India?

Answer: Hockey

Q3) Who gave the slogan ‘Do or Die’ during India’s freedom struggle?

Answer: Mahatma Gandhi


Q4) Who wrote the book ‘India wins Freedom?

Answer: Maulana Abdul Kalam Azad

Q5) Which day is celebrated as International Literacy Day?

Answer: 8th September

KBC Parimatch Quiz Answers Today 22 December 2022

Advertisements

Q1) Which of the following is the longest dam in India?

Answer: Hirakud Dam

Q2) Gurupurab is the celebration of the birth anniversary of which Sikh Guru?

Answer: Guru Nanak Dev

Q3) World blood donor day is observed on?

Answer: 14th June

Q4) In which year did India become a member of the United Nations?

Answer: 1945

Q5) Which country hosted the 2018 Asian games?

Answer: Jakarta

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 22 December 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 22 December 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, Facebook and Subscribe Our YouTube Channel. We Will Keep Bringing You Such Updates.

Leave a Comment

Copy link