KBC Offline Quiz Answers Today 22 November 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 22 November 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 22 nov 2021

Read | Amazfit GTR 3 Pro Review

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 22 November 2021

Q 1. Brine pools in the ocean have an unusually high level of what?

A. Corals
B. Hydrogen
C. Salt
D. Sulphur

Answer – Salt

Advertisements

Q 2. A Jalapadin was the _ of Janapada?

A. Servant
B. Minister
C. Army General
D. Ruler

Answer – Ruler

Q 3. Which one of the following is a hereditary disease?

A. Haemophhilia
B. Myopia
C. Chickenpox
D. Luekemia

Answer – Haemophilia

Q 4. Who among the following were a community of skilled wood cutters and shifting cultivators?

A. Halbas
B. Dhuruvas
C. Gonds
D. Kalangs

Answer – kalangs

Q 5. Which of the following author has written the book “India of our Dreams”?

A. Dr. S. Radhakrishanan
B. Dr. C. Subramanian
C. M. V. Kamath
D. Dr. Rajendra Prasad

Answer – M. V. Kamath

Q 6. For Which Indian club did Bhaichung Bhutia play in 2002?

A. Mohun Bagan
B. East Bengal
C. Tollygunge AC
D. Odisha FC

Answer – Mohun Bagan

Advertisements

Q 7. “Living Well with Kidney Disease” was the theme of wich day in 2021?

A. World Health Day
B. World kidney Day
C. World Imminization Day
D. World Pneumonia Day

Answer – World Kidney Day

Q 8. Among the following, what is protein considered as?

A. Bodybuilder
B. Energy Producer
C. Regulator
D. Powerhouse

Answer – Bodybuilder

Q 9. In the epic Ramayana, with wihich weapon did Lord Rama finally kill Ravana?

A. Marika
B. Suksha
C. Prasavpna
D. Brahmastra

Answer – Brahmastra

Q 10. Which of he following actor has been honoerd with the “Godavari Gaurav” award?

A. Deepika Padukone
B. Amol Palekar
C. Shah Rukh Khan
D. Rekha

Answer – Amol Palekar


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 22 November 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 23 November 2021

Leave a Comment

Copy link