KBC Offline Quiz Answers Today 22 November 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 22 November 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 22 Nov 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 22 November 2022

Advertisements

Q 1. What part of a flowering plant is often used to make oil?

Answer – Seed

Q 2. Who won Ramon Magsaysay Award in 2021?

Answer – Dr. Amjad Saqib

Q 3. Where is Bile Juice stored in the human body?

Answer – Gallbladder


Q 4. Where was the religion Taoism originated?

Answer – China

Q 5. Giant sable antelope is the national animal of which country?

Answer – Angola

KBC Parimatch Quiz Answers Today 22 November 2022

Advertisements

Q 1. What is the national flower of Turkmenistan?

Answer – Red Rose

Q 2. Which country is the largest reserves of gold in the world?

Answer – USA

Q 3. Who is the winner of US Open 2019 Men’s title?

Answer – Rafael Nadal

Q 4. Which of the following was the first historian to distinguish between the cause and Immediate origins of an event?

Answer – Thucydides

Q 5. What is used to make periscope?

Answer – Plane Mirror

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 22 November 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 22 November 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link