KBC Offline Quiz Answers Today 22 September 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 22 September 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 22 Sep 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 22 September 2022

Advertisements

Q 1. What is the national currency of Russia?

A. Rubel
B. Renminbi
C. Lira
D. Sterling

Advertisement

Answer – Rubel

Q 2. Which of the following scientist gave the “Theory of Evolution”?

A. Marie Curie
B. Issac Newton
C. Albert Einstien
D. Charles Darwin

Answer – Charles Darwin

Q 3. Which of the following is not an airlines company in India?

A. Vistara
B. Indigo
C. Goibibo
D. Spicejet

Answer – Goibibo

Q 4. What is the minimum number of points required to win a tie break during a tennis match?

A. 6
B. 7
C. 9
D. 10

Answer – 7

Q 5. Which of the following father-son duo has not acted together in a movie?

A. Salim and Salman Khan
B. Sunil and Sanjay Dutt
C. Rishi and Ranbir Kapoor
D. Jeetendra and Tushar Kapoor

Answer – Salim and Salman Khan

Advertisements

KBC Offline Quiz Today Pari Match

Q 1. Which of the following cricketers holds the records for highest wickets in ODI cricket?

A. Shahid Afridi
B. Ajit Agarkar
C. Wasim Akram
D. M Muralitharan

Answer – M Muralitharan

Q 2. In which state capital is the Kempegowada International Airport located?

A. Mumbai
B. Bangalore
C. Chennai
D. Hyderabad

Answer – Bangalore

Q 3. In which famous Indian TV show will you find characters like “jethalal”, “Popatlal” and “Atmaram Bhide”?

A. Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah
B. Bhabhi Ji Ghar Pe Hai
C. Chidiya Ghar
D. C.I.D.

Answer – Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah

Q 4. What is the ring name of the Pro-Wrestler Mark William Calaway?

A. Kane
B. Sting
C. The Undertaker
D. Brock Lesner

Answer – The Undertaker

Q 5. Which nerve trasmits visual information from the retina to the brain?

A. Optic nerve
B. Oculomotor
C. Sciatic Nerve
D. Radial Nerve

Answer – Optic nerve

People Also Read It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 22 September 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 22 September 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment