KBC Offline Quiz Answers Today 23 December 2022

|

Subscribe

KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 23 December 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 23 Dec 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 23 December 2022

Advertisements

Q1) What is the maximum gap between two sessions of the Indian parliament?

Answer: 6 months

Q2) Who published the newspaper ‘Young India’?

Answer: M. K. Gandhi

Q3) Which is the longest beach in India?

Answer: Marina Beach


Q4) Which among the following is the official language of Union Territory of Lakshadweep?

Answer: Malayalam

Q5) Which of the following is the innermost layer of the Earth?

Answer: The Core

KBC Parimatch Quiz Answers Today 23 December 2022

Advertisements

Q1) Who among the following wrote Sanskrit Grammar?

Answer: Panini

Q2) Headquarters of the International Hockey Federation is located in which country?

Answer: Switzerland

Q3) Where was the first Satyagraha campaign of Gandhiji was started?

Answer: Champaran

Q4) What is Newton’s first law of motion called?

Answer: Law Of Inertia

Q5) Sattriya Nritya is a classical dance form of which Indian state?

Answer: Assam

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 23 December 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 23 December 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, Facebook and Subscribe Our YouTube Channel. We Will Keep Bringing You Such Updates.

Leave a Comment

Copy link