KBC Offline Quiz Answers Today 23 November 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 23 November 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 23 nov 2021

Read | Amazfit GTR 3 Pro Review

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 23 November 2021

Q 1. In which year did All India Football Federation get FIFA Affiliation?

A. 1948
B. 1952
C. 1940
D. 1945

Answer – 1948

Advertisements

Q 2. Which is the first BRICKS country to join High Ambition Coalition for nature and People?

A. Brazol
B. India
C. Russia
D. China

Answer – India

Q 3. What are mammals covered with?

A. Scales
B. Feathers
C. Hair or Fur
D. Water

Answer – Hair or Fur

Q 4. Who assumed the form of a golden deer to help Ravana in kidnapping Goddess Sita?

A. Maricha
B. Bakasura
C. Bhima
D. Lord Shiva

Answer – Maricha

Q 5. M.K. Vellodi was appointed as the Chief Minister for the state of Hyderabad in Which year?

A. 1951
B. 1950
C. 1958
D. 1955

Answer – 1950

Q 6. What is the name of Indiadev’s elephant?

A. Jumbo
B. Marx
C. Airavata
D. Topsy

Answer – Airavata

Advertisements

Q 7. The Mountain peak Kedarnath is situated in which state?

A. Maharashtra
B. Uttarakhand
C. Chennai
D. Himachal Pradesh

Answer – UttaraKhand

Q 8. Which of these monuments will you find in Mumbai?

A. Getway of India
B. Red Fort
C. Jantar Mantar
D. Rashtrapati Bhavan

Answer – Getway of India

Q 9. “INS Karanj” is third in the series of six Scorpene-class diesel-electric submarine, being built by which company?

A. Cochin Shipyard Lt.
B. Mazagon Dock Shipbuilders Ltd.
C. Hindustan Shipyard Ltd.
D. Goa Shipyad ltd.

Answer – Mazagon Dock Shipbuilders Ltd.

Q 10. Which of the following movies became the first Bollywood film ever to release in Saudi Arabia?

A. Pad man
B. Raazi
C. Parmanu
D. Gold

Answer – Gold


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 23 November 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 24 November 2021

Leave a Comment

Copy link