KBC Offline Quiz Answers Today 23 November 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 23 November 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 23 Nov 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 23 November 2022

Advertisements

Q1) What is the currency of Saudi Arabia?

Answer: Rial

Q2) IDFC FIRST Bank FASTag can be used for?

Answer: All of the above

Q3) About how long does it take a Styrofoam cup to decompose?

Answer: 500 years


Q4) Zebu is the official national animal of which country?

Answer: Madagascar

Q5) The winter snow-house of Eskimo is known ad _____.

Answer: Igloo

KBC Parimatch Quiz Answers Today 23 November 2022

Advertisements

Q1) Which vitamin is available to the human body through sunbathing?

Answer: Vitamin D

Q2) What happens to water vapour when heated?

Answer: Evaporates

Q3) Which among the following country is considered to have the wolrd’s first sustainable biofuels economy?

Answer: Brazil

Q4) Arshdeep Singh is a famous player of which sport?

Answer: Cricket

Q5) What was the ‘Black Death’ first called?

Answer: Great Mortality

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 23 November 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 23 November 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

1 thought on “KBC Offline Quiz Answers Today 23 November 2022”

Leave a Comment

Copy link