KBC Offline Quiz Answers Today 23 September 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 23 September 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

Also Read | iPhone 13 Series Price Announced! Check Price Here

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 23 September 2021

Q 1. Who is the founder of Ellora caves in Aurangabad?

A. Humayun
B. Chandela
C. Rashtrakuta
D. Rana Khumba

Answer – Rashtrakuta

Advertisements

Q 2. Union Home Minister unveiled the “Single Window Clearance System” in which sector?

A. Coal Mines
B. Steel Plants
C. Farming
D. Copper Mines

Answer – Coal Mining

Q 3. In the movie “Luck By Chance”, what field is the main lead, Farhan Akhtar, trying to make his career in?

A. Music
B. Acting
C. Dancing
D. Writing

Answer – Acting

Q 4. In which year was The battle of Plassey fought?

A. 1757
B. 1768
C. 1727
D. 1756

Answer – 1757

Q 5. Among the following, which book is written by Margaret Atwood?

A. We the people
B. My Truth
C. The Blind Assassion
D. Devdas

Answer – The Blind Assassion

Advertisements

Q 6. Walruses use their large tusks for what pupose?

A. Digging up clams
B. Defensive weapon
C. Swimming
D. Hauling themselves out of the water

Answer – Hauling themselves out of the water

Q 7. A Transformer works on which of the following principle?

A. Self Induction
B. Electromagnetic Induction
C. Generator
D. Inverter

Answer – Electromagnetic Induction

Q 8. Which country has the highest population?

A. China
B. India
C. England
D. Indonesia

Answer – China

Q 9. Commercially, in which city of India the hydroelectric installations were set up for the first time?

A. Munnar
B. Chennai
C. Darjeeling
D. Benguluru

Answer – Darjeeling

Q 10. How many gold medals has India won at the Olympics so far?

A. 7
B. 6
C. 9
D. 10

Answer – 10


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 23 September 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers, kbc offline quiz answers 23 sep 2021

Leave a Comment

Copy link