KBC Offline Quiz Answers Today 23 September 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 23 September 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 23 Sep 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 23 September 2022

Advertisements

Q 1. WHo founded the car manufacturing company Toyota?

Answer – Sakichi Toyota

Advertisement

Q 2. Which of the following cricketer is currently the worl’s No. 1 Test bowler?

Answer – Rat Cummins

Q 3. How many days does it take for the Earth to orbit the Sun?

Answer – 365

Q 4. Which country’s flag has a red maple leaf in the center?

Answer – Canada

Q 5. He’ represents which of the following chemical elements in the periodic table?

Answer – Helium

KBC Offline Quiz Today Pari Match 23 September 2022

Advertisements

Q 1. Which of the following ex-cricketers is the chairman of the Pakistan Cricket Board?

Answer – Ramiz Raja

Q 2. Tunisia is located in which of the following continent?

Answer – Africa

Q 3. Which of the following is the most educated country in the world according to Organization for Economic Co-operation and Development?

Answer – Canada

Q 4. What is the fill form of the American multinational technology corporation IBM?

Answer – International Business Machines

Q 5. Who is the vice-captain of India in the squad for the T20 World Cup 2022?

Answer – KL Rahul

People Also Read It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 23 September 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 23 September 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment