KBC Offline Quiz Answers Today 24 November 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 24 November 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 24 nov 2021

Read | Amazfit GTR 3 Pro Review

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 24 November 2021

Q 1. What is Mitochondria is Also known as?

A. Protons
B. Regulator of Cell
C. Energy House
D. Power House of a Cell

Answer – Power House of a Cell

Advertisements

Q 2. What sport did the Iroquois Indians Invent?

A. Tennis
B. Football
C. Lacrosse
D. Badminton

Answer – Lacrosse

Q 3. Which bollywood personality has been honored with the “Swara Mauli Award”?

A. Jeetendra
B. Lata Mageshkar
C. Amitabh Bachchan
D. Sridevi

Answer – Lata Mageshkar

Q 4. Which is the oldest football competition in India?

A. Federation Cup
B. Aryan Cup
C. Santosh Trophy
D. Durand Cup

Answer – Durand Cup

Q 5. What is a farfalle?

A. Bread
B. Pizza
C. Pasta
D. Samosa

Answer – Pasta

Q 6. How many segment are usually inside most oranges?

A. 9
B. 10
C. 11
D. 12

Answer – 10

Advertisements

Q 7. Who is the first citizen of India?

A. The President
B. The Prime Minister
C. Chief Minister
D. Speaker of Lok Sabha

Answer – The President

Q 8. Ambika was the mother of which of the following king?

A. Arjuna
B. Ravana
C. Karna
D. Dhritarashtra

Answer – Dhritarashtra

Q 9. Which state will introduce the Gender Budget for FY 2021-22?

A. Uttar Pradesh
B. Andhra Pradesh
C. Madhya Pradesh
D. Kerela

Answer – Andhra Pradesh

Q 10. On which day is the “World Lion Day” celebrated to mobilize support for Lion’s protection and conservation?

A. 10th May
B. 11th June
C. 12th May
D. 10th August

Answer – 10th August


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 24 November 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 25 November 2021

2 thoughts on “KBC Offline Quiz Answers Today 24 November 2021”

  1. Dear Sirs,
    Todays offline quiz answers 24/11/21, answer of question no 8 is mentioned son of Ambica as the president of India, I do understand that it is typing mistake, please rectify it and retype it as Dhritarastra.
    KUMAR DHRUV
    PH NO 9009990322

    Reply

Leave a Comment

Copy link