KBC Offline Quiz Answers Today 24 October 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 24 October 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 24 Oct 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 24 October 2022

Advertisements

Q1) The Chambal river merges with which of the following rivers?

Answer: Yamuna

Q2) What is the steep rocky coast rising almost vertically above the sea water called?

Answer: Sea Cliff

Q3) Which gas released in the atmosphere creates a greenhouse effect trapping the heat?

Answer: Carbon Dioxide


Q4) Which of the following is an antonym for a foreinger?

Answer: Native

Q5) Which one of the following animals is called the ship of the deseart?

Answer: Camel

KBC Parimatch Quiz Answers Today 24 October 2022

Advertisements

Q 1. The Super Bowl is the annual final playoff game in which of the following leagues?

Answer – NFL

Q 2. Where was India’s first hydel project commissioned?

Answer – Darjeeling

Q 3. Which one of the following gases is present in the atmosphere in the higest ammount?

Answer – Nitrogen

Q 4. A cartographer is a person who makes which of the following?

Answer – Maps

Q 5. When is World Evironment Day celebrated every year?

Answer – 5th June

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 24 October 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 24 October 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link