KBC Offline Quiz Answers Today 24 September 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 24 September 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

Also Read | iPhone 13 Series Price Announced! Check Price Here

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 24 September 2021

Q 1. The study of population is called?

Answer – Demography

Advertisements

Q 2. The 2020 Nobel Prize in Literature was awarded to a writer from which country?

Answer – The United States Of America

Q 3. What does the term ‘Yavanapriya’ denote in ancient Sanskrit?

Answer – Pepper

Q 4. In which state of India, is the famous Manikaran temple is located?

Answer – Himachal Pradesh

Q 5. Which goddess is also called as “Daughter of mountains”?

Answer – Goddess Parvati

Q 6. How long India’s territorial limit can extend towards the sea?

Answer – 12 nautical miles

Q 7. Which State government has decided to raise a sum of Rs.250 crore by the sale of securities?

Answer – Puducherry

Q 8. Among the following, which metal is present in hemoglobin?

Answer – Iron

Advertisements

Q 9. What type of animal is a seahorse?

Answer – Fish

Q 10. The term “Googly” is associated with which sport?

Answer – Hockey


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 24 September 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers, kbc offline quiz answers 23 sep 2021

Leave a Comment

Copy link