KBC Offline Quiz Answers Today 25 November 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 25 November 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 25 nov 2021

Read | Amazfit GTR 3 Pro Review

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 25 November 2021

Q 1. Who were the colonial power in Indonesia?

A. French
B. Portuguese
C. British
D. Dutch

Answer – Dutch

Advertisements

Q 2. Which one of the following is used as a food preservative?

A. Sodium benzoate
B. Sodium Thiosulphate
C. Sodium Hydroxide
D. Sodium Bicarboante

Answer – Sodium Benzoate

Q 3. Which of the following is the folk dance of Meghalaya?

A. Kathakali
B. Ghoomar
C. Laho
D. Lavani

Answer – Laho

Q 4. In September 1977, Brazilian football player Pele came to india with club to play against Mohun Bagan?

A. New York Cosmos
B. AC Milan
C. Sao Paolo
D. Real Madrid

Answer – New York Cosmos

Q 5. The Strait of Gibraltar connects the Atlantic Ocean to Which sea?

A. Caspian Sea
B. Paersian Gulf
C. Mediterranean Sea
D. red Sea

Answer – Maditerranean Sea

Q 6. Which king started the organization of the kumbh fair at Allahabad?

A. Harshavardhana
B. Dhruvasena
C. Narsimhavarman
D. Akbar

Answer – Harshavardhana

Advertisements

Q 7. The Lord of the Dance “Nataraja”, is a depiction of which god?

A. Lord Vishnu
B. Lord Shiva
C. Lord Brahma
D. Lord Krishna

Answer – Lord Shiva

Q 8. Which city is famous for “Pav Bhaji” & “Vada Pav”?

A. Mumbai
B. Kolkata
C. Manali
D. Madurai

Answer – Mumbai

Q 9. In India, pearl millet is also known as?

A. Gehu
B. Bajra
C. Maize
D. Kuttu

Answer – Bajra

Q 10. Joint military exercise DUSTLIK II was organized in Uttarakhand between which two countries?

A. India-Afganistan
B. India-Uzbekistan
C. Isreal-Bangladesh
D. Uzbekistan-Isreal

Answer – India-Uzbekistan


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 25 November 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 26 November 2021

1 thought on “KBC Offline Quiz Answers Today 25 November 2021”

Leave a Comment

Copy link