KBC Offline Quiz Answers Today 25 November 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 25 November 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 25 Nov 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 25 November 2022

Advertisements

Q1) World Television Day is celebrated on which day?

Answer: 21st November

Q2) IDFC FIRST Bank’s FASTag can be recharged via?

Answer: All of the above

Q3) In which Indian city would you find the Indira Gandhi International Airport?

Answer: New Delhi


Q4) The term WWW stands for?

Answer: World Wide Web

Q5) What is the rank of India in fruit production?

Answer: 2

KBC Parimatch Quiz Answers Today 25 November 2022

Advertisements

Q1) Which country is the birthplace of the “Olympics Games”?

Answer: Greece

Q2) ‘Sohra’ is the local name of which of the following hill stations?

Answer: Cherrapunji

Q3) In which year Indian Railway was nationalized?

Answer: 1951

Q4) Which is the largest wheat producing state?

Answer: Uttar Pradesh

Q5) What percent of the total geographical area of India is under Mangrove cover?

Answer: 0.15%

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 25 November 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 25 November 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

2 thoughts on “KBC Offline Quiz Answers Today 25 November 2022”

Leave a Comment

Copy link