KBC Offline Quiz Answers Today 25 October 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 25 October 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 25 Oct 2021

Also Read | boAT Storm Smartwatch Review

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 25 October 2021

Q 1. In which year the Mid-day Meal scheme was launched?

A. 1999
B. 1993
C. 1996
D. 1995

Answer – 1995

Advertisements

Q 2. Among the following, what causes Chickenpox infention?

A. Protozoa
B. Bateria
C. Varicella-zoster virus
D. Fungus

Answer – Varicella-zoster virus

Q 3. Which number is next (right) to the number “20” on a standard British dartboard?

A. 19
B. 18
C. 0
D. 1

Answer – 1

Q 4. Which city is the capital of the Philippines?

A. Kuala Lumpur
B. Manila
C. Jakarta
D. Bangkok

Answer – Manila

Q 5. Among the following which animal does not have vocal cords?

A. Giraffe
B. Donkey
C. Horse
D. Dog

Answer – Giraffe

Q 6. Which of the following author wrote the book “Saket”?

A. Chetan Bhagat
B. Sudha Murthy
C. Arundhati Roy
D. Maithili Sharan Gupt

Answer – Maithili Sharan Gupt

Advertisements

Q 7. On which date World Elephant Day is celebrate every year?

A. 11th August
B. 11th May
C. 12th August
D. 13th June

Answer – 12th August

Q 8. Which is the largest continent that has longest series of coastlines?

A. Africa
B. Europe
C. Australia
D. Asia

Answer – Asia

Q 9. Clearwell Caves and the Viewpoint of Symonds Yat are located on the edge of which forest?

A. Monteverde Cloud Forest
B. Daintree rainforest
C. The Forest of Dean
D. Amazon Rainforest

Answer – The Forest of Dean

Q 10. What is Biodiversity?

A. Species of Birds
B. Variety of Life on Earth
C. Species of Water Animals
D. Plan Species

Answer – Variety of Life on Earth


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 25 October 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link