KBC Offline Quiz Answers Today 25 October 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 25 October 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 25 Oct 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 25 October 2022

Advertisements

Q 1. What is the radius of the earth?

Answer – 6371 km

Q 2. What is the deposition of sand in a low hill-like structure in a desert known as?

Answer – Sand dunes

Q 3. At which of the following stadiums did the Indian cricket team win the 2011 ICC Cricket World Cup?

Answer – Wankhede Stadium


Q 4. Professor Amartya Sen won the Nobel Prize on which of the following fields?

Answer – Economics

Q 5. Which of the following superheros does not belong to the Marvel Cinematic Universe?

Answer – Superman

KBC Parimatch Quiz Answers Today 25 October 2022

Advertisements

Q 1. Which of the following musical instruments is played by Ustad Amjed Ali Khan?

Answer – Sarod

Q 2. Which of the following is formed by the triangular collection of sediments at the mouth of a river?

Answer – Delta

Q 3. Which of the following was the first Indian to win an individual gold medal at the Olympics?

Answer – Abhinav Bindra

Q 4. The Ancient philosopher Socrates, hailed from which of the following countries?

Answer – Greece

Q 5. Which of the following writers wrote the ‘Lord of the Rings’ trilogy?

Answer – J.R.R. Tolkien

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 25 October 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 25 October 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link