KBC Offline Quiz Answers Today 26 December 2022

|

Subscribe

KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 26 December 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 26 Dec 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 26 December 2022

Advertisements

Q1) Who coined the term ‘Big Bang’?

Answer: Fred Hoyle

Q2) In which state is the oldest dam of India built?

Answer: Tamil Naidu

Q3) Who wrote the book ‘Arthashastra’?

Answer: Kautilya


Q4) Which day is celebrated as ‘World Wetlands Day’?

Answer: 2nd February

Q5) ‘Chittaranjan Locomotive Works’ is located in which of the following states of India?

Answer: West Bengal

KBC Parimatch Quiz Answers Today 26 December 2022

Advertisements

Q1) How many Union Territories are there in India?

Answer: 8

Q2) Name a shape that has ten sides.

Answer: Decagon

Q3) Name the National game of the United States of America.

Answer: Baseball

Q4) How many millimetres are there in a centimetre?

Answer: 10mm

Q5) Name a bird that lays the largest eggs?

Answer: Ostrich

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 26 December 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 26 December 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, Facebook and Subscribe Our YouTube Channel. We Will Keep Bringing You Such Updates.

Leave a Comment

Copy link