KBC Offline Quiz Answers Today 26 November 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 26 November 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 26 nov 2021

Read | Amazfit GTR 3 Pro Review

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 26 November 2021

Q 1. Which Brazilian footballer played in the Indian Football League 2002?

A. Jose Ramirez Barreto
B. Robert Carlos
C. Pele
D. Cafu

Answer – Jose Ramirez Barreto

Advertisements

Q 2. The “Scorched Earth” policy Java was followed by whom?

A. Japanese
B. British
C. French
D. Dutch

Answer – Dutch

Q 3. Any lost or abandoned fishing gear that continues to trap and kill marine life is known ad?

A. Trolling
B. Fly-Fishing
C. Ghost Fishing
D. Spinning

Answer – Ghost Fishing

Q 4. Who is the author of the famouse statement, ” That Government is the best wich governs least”?

A. Herbert Spencer
B. Harold Laski
C. Alexis De Tocqueville
D. Henry David Thoreau

Answer – Henry David Thoreau

Q 5. In which year did the Chernoby, Nuclear accident take place?

A. 1984
B. 1985
C. 1986
D. 1990

Answer – 1986

Q 6. National Stock Exchange (NSE) has acquire a ___ percentage equity stake in the Indian Gas Exchange (IGX)?

A. 16%
B. 26%
C. 36%
D. 56%

Answer – 26%

Advertisements

Q 7. Which of the following actor has won the lifetime achivement award at the 2018 “Political and Public Life Award” in UK?

A. Amitabh Bachchan
B. Boman Irani
C. Jackie Shroff
D. Shatrughan Sinha

Answer – Shatrughan Sinha

Q 8. A Biological process by which an animal physically develops after birth or hatching is known as?

A. Adolescence
B. Fertilization
C. Metamorphosis
D. None of the Above

Answer – Metamorphosis

Q 9. Who is the first Indian Woman in the world to swim across the seven important seas?

A. Bula Choudhury
B. Shivani Kataraia
C. Meena Patel
D. Dolly Nazir

Answer – Bula Chaoudhry

Q 10. The Gayatri Mantra is in which of the following Vedas?

A. Samaveda
B. Yajurveda
C. Rig Veda
D. Atharvaveda

Answer – Rig Veda


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 26 November 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 27 November 2021

Leave a Comment

Copy link