KBC Offline Quiz Answers Today 26 October 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 26 October 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 26 Oct 2021

Also Read | boAT Storm Smartwatch Review

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 26 October 2021

Q 1. Which bollywood personality has launched an online platform called “Pravasi Rojgar” to help migrants find job opportunities?

A. NaNa Patekar
B. Nawazuddin Siddiqui
C. Sonu Sood
D. Amitabh Bachchan

Answer – Sonu Sood

Advertisements

Q 2. Paris is the capital of which country?

A. France
B. Austria
C. Italy
D. Greece

Answer – France

Q 3. How many molar teeth does an adult human normally have?

A. 6 Molar Teeth
B. 8 Molar Teeth
C. 10 Molar Teeth
D. 12 Molar Teeth

Answer – 12 Molar Teeth

Q 4. How many minutes was the longest recorded points in the history of tennis?

A. 25 Minutes
B. 1 Hour
C. 29 Minutes
D. 28 Minutes

Answer – 29 Minutes

Q 5. Which of the following book is written by Chetan Bhagat?

A. One Arranged Murder
B. Devdas
C. History
D. Urvashi

Answer – One Arranged Murder

Q 6. From where do male mosquitoes get their food?

A. Human Blood
B. Dung and Debris
C. Sap of Plants
D. Animal Blood

Answer – Sap of Plants

Advertisements

Q 7. Which is the first High Court in India to begin live-streaming of court proceedings?

A. Madra High Court
B. Gujarat High Court
C. Bombay High Court
D. Delhi High Court

Answer – Gujarat High Court

Q 8. St David’s. St Thomas and St James Park railway stations are in wich city of England?

A. Exeter
B. Cambridge
C. manchester
D. Birmingham

Answer – Exeter

Q 9. Which european country has the highest number of lakes?

A. Russia
B. Germany
C. United Kingdom
D. Finland

Answer – Finland

Q 10. In which plan the phase of heavy industrailisation was initiated?

A. 2nd five year plan
B. 1st five year plan
C. 3rd five year plan
D. 3th five year plan

Answer – 2nd five year plan


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 26 October 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

2 thoughts on “KBC Offline Quiz Answers Today 26 October 2021”

  1. Very interesting. Do you post answers of kbc episode when broadcasting live every Monday to Friday? If so let me see in my whatsapp number 8697719146

    Reply

Leave a Comment

Copy link