KBC Offline Quiz Answers Today 26 October 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 26 October 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 26 Oct 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 26 October 2022

Advertisements

Q 1. Which of the following teams won the inaugural edition of the ICC T20 World Cup held in South Africa?

Answer – India

Q 2. Which of the following elements of weather is measured in degrees Celsius?

Answer – Temparature

Q 3. The highest air pressure can be exprienced at which of the following pleces?

Answer – Sea Level


Q 4. Which of the following actors play the role of thor in the Marvel Cinematic Universe?

Answer – Chris Hernsworth

Q 5. Which of the following Tennis players (Mens) is currently ranked number 1 in the ATP rankings?

Answer – Carlos Alcaraz

Click to Refresh the Page

KBC Parimatch Quiz Answers Today 26 October 2022

Advertisements

Q 1. Los Angeles is located in which of the following states in the United States of America?

Answer – California

Q 2. In which continent is the highest waterfall in the World ‘Algel Falls of venezuela’ located?

Answer – South Africa

Q 3. Which of the following sprots is Mike Tyson associated with?

Answer – Boxing

Q 4. Which of the following actors has never played the role of spiderman?

Answer – Robert Downey Jr.

Q 5. Rain. snow sleet or hair are different forms of which of the following?

Answer – Precipitation

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 26 October 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 26 October 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link