KBC Offline Quiz Answers Today 26 September 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 26 September 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 26 Sep 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 26 September 2022

Advertisements

Q 1. Which of the following species of animal is a close relative of a Zebra?

Answer – Horse

Q 2. Which of the following is the most populated city in Australia?

Answer – Sydney

Q 3. A 90-degree angle is also referred to by which of the following names?

Answer – Right Angle

Q 4. A Human heart is made up of how many chambers?

Answer – 4

Q 5. The 2024 Olympics are going to be hosted by which of the following cities?

Answer – Paris

KBC Parimatch Quiz Answers Today 26 September 2022

Advertisements

Q 1. Which of the following is not a type of Insect?

Answer – Spider

Q 2. Which of the following countries is not located in the continent of North America?

Answer – Argentina

Q 3. A Hydrogen atom contains how many active electrons?

Answer – 1

Q 4. In which of the following sports did Mike Tyson compete?

Answer – Boxing

Q 5. Where is the smallest bone in the body located?

Answer – The Ear

People Also Read It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 26 September 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 26 September 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link