KBC Offline Quiz Answers Today 27 December 2022

|

Subscribe

KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 27 December 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 27 Dec 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 27 December 2022

Advertisements

Q1) Who among the following started the newspaper “Sudharak”?

Answer: Gopal Ganesh Agarkar

Q2) What is the full form of LAN?

Answer: Local Area Network

Q3) Which city is going to host the Olympics 2024?

Answer: Paris


Q4) ‘UNESCO’ was founded in which of the following year?

Answer: 1945

Q5) What is the real name of Dilip Kumar?

Answer: Muhammed Yusuf Khan

KBC Parimatch Quiz Answers Today 27 December 2022

Advertisements

Q1) Which is the thickest jungle in the world among the following?

Answer: Amazon Rainforest

Q2) How many years are there in one Millenium?

Answer: 1000 years

Q3) Can you name the country from where Parmesan cheese comes?

Answer: Italy

Q4) What is the maximum number of members in Lok Sabha?

Answer: 552

Q5) Where is the International Court of Justice is located?

Answer: Hague

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 27 December 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 27 December 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, Facebook and Subscribe Our YouTube Channel. We Will Keep Bringing You Such Updates.

Leave a Comment

Copy link