KBC Offline Quiz Answers Today 27 October 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 27 October 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 27 Oct 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 27 October 2022

Advertisements

Q1) In the Lord of the Rings trilogy, which hobbit is given the duty to destroy the ring of power?

Answer: Frodo Baggins

Q2) The Indian cricket team won their first ODI World Cup in which of these years?

Answer: 1983

Q3) Who succeeded Liz Truss as the prime minister of the United Kingdom recently?

Answer: Rishi Sunak


Q4) The nose of which of the following cartoon characters groes every time he lies?

Answer: Pinocchio

Q5) Which of the following movies features the character named Like Skywalker?

Answer: Star Wars

KBC Parimatch Quiz Answers Today 27 October 2022

Advertisements

Q 1. Which of the following is not a type of fielding position in cricket?

Answer – Runner-Up

Q 2. Actor Ryan Reynolds Plays the role of which of the following superheros in the Marvel SCinematic Universe?

Answer – Deadpool

Q 3. Which of the following frivers won the 2022 Formula 1 drivers championship in Japan?

Answer – Max Verstappen

Q 4. Which of the following is the largest hotel in the world?

Answer – The First World Hotel, Malaysia

Q 5. On 24th September 2014, India became a member of an elite club of Martian (Space) explorers through which spacecraft?

Answer – Mangalyan I

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 27 October 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 27 October 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link