KBC Offline Quiz Answers Today 27 September 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 27 September 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 15 sep 2021

Also Read | Big Billion Day vs Great Indian Sale 2021: Know Sales Date Here!

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 27 September 2021

Q 1. What is a deep and narrow valley with spleep sides known ad?

A. V-shaped valley
B. Blind Vally
C. Gorge
D. Canyon

Answer – Canyon

Advertisements

Q 2. Formerly, what was Myanmar known as?

A. Rangoon
B. Peking
C. Burma
D. Formosa

Answer – Burma

Q 3. Which bank launched India’s first fixed deposite with a critical illness insurance scheme called “FD Health” in 20219?

A. ICICI Bank
B. IDBI Bank
C. HDFC Bank
D. SBI Bank

Answer – ICICI Bank

Q 4. Name the recently luanched expedition of people with disabilities from across the county to Kumar Post (Siachen Glacier)?

A. The Glacier Operation
B. The Operation Blue Freedom
C. The Operation Green Freedom
D. The Operation Freedom

Answer – The Operation Blue Freedom

Q 5. What are female elephants called in English?

A. Jenny
B. Sow
C. Cow
D. Vixen

Answer – Cow

Q 6. Which football club is prominently featured in the memoir “Fever Pitch” by Nick Hornby?

A. Liverpool
B. Arsenal
C. Manchester City
D. None of the Above

Answer – Arsenal

Q 7. Tipu Sultan was popularty known as what?

A. Tiger of Hyderabad
B. Tiger of Vijayanagar
C. Tiger of Mysore
D. Tiger of Madurai

Answer – Tiger of Mysore

Advertisements

Q 8. The two popular bridges in Rishikesh, Uttrakhand and named after which two Hindu deities?

A. Ram and Laxman
B. Krishna and Balram
C. Ganesh and Kartikeya
D. None of the above

Answer – Ram and Laxman

Q 9. Which of the following actors did not act in the film “Mother India”?

A. Sunl Dutt
B. Raaj Kumar
C. Dilip Kumar
D. Rajendra Kumar

Answer – Dilip Kumar

Q 10. Which is the longest cell in the human body?

A. Narve cell
B. Skin
C. Spleen
D. None of these

Answer – Nerve Cell


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 27 September 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link