KBC Offline Quiz Answers Today 27 September 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 27 September 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 27 Sep 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 27 September 2022

Advertisements

Q1) Which of the following actresses played the role of Saina Nehwal in the latter’s biopic?

Answer: Parineeta Chopra

Q2) What was the name given to the first mammal to have been successfully clones from a cell?

Answer: Dolly

Q3) Which of the following is not a type of blood group?

Answer: T

Q4) What title was given to the rulers in ancient Egypt?

Answer: Pharaoh

Q5) Who is the founder of facebook?

Answer: Mark Zuckerberg

KBC Parimatch Quiz Answers Today 27 September 2022

Advertisements

Q 1) The country of Yemen is located in which of the following countinents?

Answer : Asia

Q 2) On the human body, where is the thinnest skin located?

Answer : Eyelids

Q 3) Who was the first Indian ever to win the Miss Universe title?

Answer : Sushmita Sen

Q 4) What is the Full Form of CID?

Answer : Criminal Investigation Department

Q 5) Who is the most decorated Olympics medalist of all time?

Answer : Micheal Phelps

People Also Read It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 27 September 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 27 September 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

1 thought on “KBC Offline Quiz Answers Today 27 September 2022”

Leave a Comment

Copy link