KBC Offline Quiz Answers Today 28 November 2022

|

Subscribe

KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 28 November 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 28 Nov 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 28 November 2022

Advertisements

Q1) What is the capital of the god’s own country Kerala?

Answer: Thiruvananthapuram

Q2) Which among the following is not an Indian politician?

Answer: Robin Uttapha

Q3) Which is the largest groundnut producing country in the world?

Answer: China


Q4) IDFC FIRST Bank Two-Wheeler Loans offer?

Answer: All of the above

Q5) The Puna grassland ecoregion is found in which of the following continents?

Answer: South America

KBC Parimatch Quiz Answers Today 28 November 2022

Advertisements

Q1) The headquarters of the Food and Agriculture organization are located at____?

Answer: Rome

Q2) Yellow ration card under Antyodaya Anna Yojana is given to whom?

Answer: People below poverty line

Q3) The World Radio Day is celebrated on which day?

Answer: 13th February

Q4) Which of the following is the official name of Ooty?

Answer: Udagammandalam

Q5) How many teams and countries have currently participate in the Commonwealth games 2022?

Answer: 72

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 28 November 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 28 November 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, Facebook and Subscribe Our YouTube Channel. We Will Keep Bringing You Such Updates.

Leave a Comment

Copy link