KBC Offline Quiz Answers Today 28 October 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 28 October 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 28 Oct 2021

Check This Tool – Instagram Age Checker Online

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 28 October 2021

Q 1. Which of these paintings belong to the Gupta period?

A. Freehand
B. Warli
C. Ajanta
D. Canvas

Answer – Ajanta

Advertisements

Q 2. What was the name of the first cloned sheep?

A. Dolly
B. Molly
C. Jolly
D. Polly

Answer – Dolly

Q 3. Which “Costa” lies on the Spanish coast north of Barcelona?

A. Costa Blanca
B. Costa Brava
C. Costa Tropical
D. Costa de Almeria

Answer – Costa Brava

Q 4. Among the following which is the highest biodiversity country?

A. Canada
B. India
C. Brazil
D. England

Answer – Brazil

Q 5. In which Indian state did the game of Polo Originate?

A. Manipur
B. West Bengal
C. Sikkim
D. Kerala

Answer – Manipur

Q 6. Among the following which state does not have western meadowlark as the state bird?

A. Montana
B. Kansas
C. Nebraska
D. Nigeria

Answer – Nigeria

Advertisements

Q 7. In which year the first wholly Indian Bank was Set up in India?

A. 1896
B. 1894
C. 1885
D. 1875

Answer – 1894

Q 8. Pulses are a good source of which of the following?

A. Carbohydrate
B. Vitamin
C. Protein
D. Fat

Answer – Protein

Q 9. Ujh river is a tributary of wich of these rivers?

A. Idus
B. Sutlej
C. Ganga
D. Ravi

Answer – Ravi

Q 10. Which of the following author wrote the book “One Life is Not Enough”?

A. Baba Amte
B. Jawaharlal Nehru
C. K Natwar Singh
D. Anna Hazare

Answer – K Natwar Singh


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 28 October 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link