KBC Offline Quiz Answers Today 28 October 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 28 October 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 28 Oct 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 28 October 2022

Advertisements

Q 1. Which of the following actors plays the role of ‘Captain Jack Sparrow’ in the ‘Pirates of the Carribbean’ franchise?

Answer – Johney Depp

Q 2. Which of the following Australian stadium played host to India’s inaugural match against Pakistan at the 2022 ICC T20 World Cup?

Answer – Melbourne Cricket Ground

Q 3. Which of the following is the capital of the Indian state of Gujarata?

Answer – Gandhinagar


Q 4. Which of the following was the first animal to travel to space?

Answer – Fruit Fly

Q 5. Due to the movement of which type of tectonic plates America is moving away from Europ and Africa?

Answer – Constructive Plates

KBC Parimatch Quiz Answers Today 28 October 2022

Advertisements

Q 1. Which team won the ICC ODI Cricket World Cup 2019?

Answer – England

Q 2. A Comet has two types of tails, if one of them is a dust tail what is the other one called?

Answer – Plasma Tail

Q 3. Which of the following male player is currently ranked world number 1 in the badminton World Federation world rankings?

Answer – H. S. Prannoy

Q 4. According to Greek mythology, which of the following planets is belived to be the ‘God of Commerce’?

Answer – Mecury

Q 5. Which of the following monuments was not constructed by Mughal emperor Shah Jahan?

Answer – Hawa Mahal

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 28 October 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 28 October 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link