KBC Offline Quiz Answers Today 28 September 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 28 September 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 28 sep 2021

Also Read | Big Billion Day vs Great Indian Sale 2021

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 28 September 2021

Q 1. Where is Jatayu Conservation Breeding Center (JCBC) Located?

A. Kanpur (Uttar Pradesh)
B. Chennai (Tamil Nadu)
C. Pinjore (Haryana)
D. Bikaner (Rajsthan)

Answer – Pinjore (Haryana)

Advertisements

Q 2. Which athlete has been appointed by the Reserve bank of India for a banking fraud awareness campaign?

A. Neeraj Chopra
B. Virat Kohli
C. P.V. Sindhu
D. P.R. Shreejesh

Answer – Neeraj Chopra

Q 3. Who is the lyricist of the evergreen song “Lag Ja Gale”?

A. Sahir Ludhianvi
B. Javed Akhtar
C. Gulzar
D. Raja Mehdi Ali Khan

Answer – Raja Mehdi Ali Khan

Q 4. Which of the following author wrote the book “One Life is Not Enough”?

A. Baba Amte
B. Jawahar Lal Nehru
C. K. Natwar Singh
D. Anna Hazare

Answer – K. Natwar Singh

Q 5. How many languages are printend on the reverse side of an Indian currency note?

A. 12
B. 13
C. 16
D. 15

Answer -15

Q 6. Aishwarya Pissay exels in which one of the following sports?

A. Motorsports
B. Chess
C. Badminton
D. Tennis

Answer – Motossports

Advertisements

Q 7. Which bird is the universal symbol of peace?

A. Bluebird
B. Peacock
C. Dove
D. Kingfisher

Answer – Dove

Q 8. For how long did the Torko-Afgan rule last in India?

A. 2 centuries
B. 3 Centuries
C. 4 centuries
D. 5 Centuries

Answer – 3 Centuries

Q 9. Which Indian state is famous for boating activities on its backwaters?

A. Kerala
B. Karnataka
C. Jammu and Kashmir
D. Odisha

Answer – Kerala

Q 10. Which states has introdued “Night Safaris” in its national parks?

A. Odisha
B. Madhya Pradesh
C. Punjab
D. Maharashtra

Answer – Madhya Pradesh


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 28 September 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

2 thoughts on “KBC Offline Quiz Answers Today 28 September 2021”

Leave a Comment

Copy link