KBC Offline Quiz Answers Today 28 September 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 28 September 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 28 Sep 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 28 September 2022

Advertisements

Q1) Which of the following fantasy novels feature a character named “Snape”?

Answer: Harry Potter

Q2) Which of the following countries won the 2002 FIFA World Cup?

Answer: Brazil

Q3) Who is the First Indian to Win the BADTA Film Award?

Answer: A R Rahman

Q4) What is The tagline for IDFC FIRST Bank?

Answer: Always U First

Q5) What is the official currency of Israel?

Answer: Shekel

KBC Parimatch Quiz Answers Today 28 September 2022

Advertisements

Q 1) Which of The following is the largest city in Australia in term of area?

Answer: Brisben

Q 2) Which of the following countries housed the coldesr inhabited village in the world?

Answer: Russia

Q 3) Which of the following bones is referred to as the forehead?

Answer: Frontal Bone

Q 4) The Buckingham Palace is located in which of the following cities in the United Kingdom?

Answer: London

Q 5) The Tour de France is annual event for which of the following sports?

Answer: Cycling

People Also Read It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 28 September 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 28 September 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link