KBC Offline Quiz Answers Today 29 December 2022

|

Subscribe

KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 29 December 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 29 Dec 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 29 December 2022

Advertisements

Q1) What is the real name of the Indian Actress, Kiara Advani?

Answer: Alia Advani

Q2) Which language is known as Queen of all languages in the world?

Answer: Kannada

Q3) Which is the first web browser invented in 1990?

Answer: Nexus


Q4) Dudhsagar Falls is situated on which of the following river?

Answer: Mandovi

Q5) The ‘Blackbuck National Park’ situated in which of the following states of India?

Answer: Gujarat

KBC Parimatch Quiz Answers Today 29 December 2022

Advertisements

Q1) Name the National bird of India?

Answer: Peacock

Q2) Who will be heading the committee formed on “Fit India Movement”?

Answer: Kiren Rijjiju

Q3) Which among the following books was authored by Mahatma Gandhi?

Answer: Hind Swaraj

Q4) Which continent is known as the ‘Dark’ continent?

Answer: Africa

Q5) How many medals did India won in the overall Commonwealth Games 2022?

Answer: 61

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 29 December 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 29 December 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, Facebook and Subscribe Our YouTube Channel. We Will Keep Bringing You Such Updates.

Leave a Comment

Copy link