KBC Offline Quiz Answers Today 29 November 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 29 November 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 29 nov 2021

Read | Amazfit GTR 3 Pro Review

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 29 November 2021

Q 1. Who is the writer of the book ‘All Time Favorites for Children’?

Answer: Ruskin Bond

Q 2. Which of these is not in the New Delhi?

Answer: Hawa Mahal

Q 3. Who was the original mother of Karna?

Answer: Kunti

Advertisements

Q 4. Which of the following movie is not related to Irrfan Khan?

Answer: Henna

Q 5. In India, ‘Garima Savings Account’ for women has been launched by whom?

Answer: Ujjivan SFB

Q 6. The scientific study of landforms, their processes, form and sediments at the surface of the earth is known as?

Answer: Geomorphology

Q 7. What is the national game of Japan?

Answer: Sumo

Q 8. In which country ‘Bhoodan Grove’ was planted by Sarvodaya workers in 1960?

Answer: Israel

Q 9. Where is the headquarters of Samsung located?

Answer: South Korea

Q 10. Who was the first human being to step on Moon’s surface?

Answer: Neil Armstrong


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 29 November 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 30 November 2021

Leave a Comment

Copy link