KBC Offline Quiz Answers Today 29 November 2022

|

Subscribe

KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 29 November 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 29 Nov 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 29 November 2022

Advertisements

Q1) Which festival is celebrated in north India when Pongal is celebrated in Tamil Nadu?

Answer: Makar sankranti

Q2) Who is known as the ‘Father of The Economics’?

Answer: Adam smith

Q3) Which day is celebrated as the International Coffee Day?

Answer: 1st October


Q4) Priyanka Chopra was crowned Miss World in which year?

Answer: 2000

Q5) De Dana Dan film stars which of the following male actor as its lead charector?

Answer: Akshay kumar

KBC Parimatch Quiz Answers Today 29 November 2022

Advertisements

Q1) Pen Holder grip is used in which of the following sports?

Answer: Table Tennis

Q2) What is the currency of Nepal?

Answer: Nepalese rupee

Q3) Who is known as the ‘Father of India Cinema’?

Answer: Dadasaheb palke

Q4) Which among the following films does not have Salman Khan as its lead actor?

Answer: Mangal

Q5) Kiwi is good source of which Vitamin?

Answer: Vitamin C

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 29 November 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 29 November 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, Facebook and Subscribe Our YouTube Channel. We Will Keep Bringing You Such Updates.

Leave a Comment

Copy link