KBC Offline Quiz Answers Today 29 October 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 29 October 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 29 Oct 2021

Check This Tool – Instagram Age Checker Online

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 29 October 2021

Q 1. Where are Asiatic lions founds in the wild?

A. Western Ghats
B. Ranthambhore
C. Gir Forest
D. Kaziranga

Answer – Gir Forest

Advertisements

Q 2. Which of the following places is known as the “Mecca of India Football”?

A. Kolkata
B. Delhi
C. Mumbai
D. Himachal Pradesh

Answer – Kolkata

Q 3. In June which state agreed to form an Economic Advisory Council with Easther and Raghuram Rajan?

A. Kerala
B. Tamil Nadu
C. Andhra Pradesh
D. Telangana

Answer – Tamil Nadu

Q 4. Name the only lake in Scotland which is actually called a lake instead of loch?

A. Menteith
B. Morar
C. Sheil
D. Katrine

Answer – Menteith

Q 5. What is speciality of a sword-billed hummingbird?

A. Smallest bird in the world
B. Lives only in Antarctica
C. Bill is longer than its body
D. Cannot fly

Answer – Bill is longer than its body

Q 6. All Mammals and birds are capable of generating the internal heat ans are classed as?

A. Red-Blooded
B. White-Blooded
C. Poikilotherms
D. Homoiotherms

Answer – Homoiotherms

Advertisements

Q 7. In which year India changed over to the decimal system of coinage?

A. 1957
B. 1958
C. 1968
D. 1970

Answer – 1957

Q 8. What’s the ammount of iron present in each gram of Haemoglobin?

A. 4.47 mg
B. 3.57 mg
C. 3.43 mg
D. 3.47 mg

Answer – 3.47 mg

Q 9. Decan Educational Society founded which of the following college at pune in 1855?

A. Fergusson College
B. Deccan College
C. V.G. Vaze Kelkar College
D. Ruia College

Answer – Fergusson College

Q 10. Which of the followng novel is written by Yann Martel?

A. Diplomacy
B. History
C. We the People
D. Life of Pi

Answer – Life of Pi


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 29 October 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link