KBC Offline Quiz Answers Today 29 September 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 29 September 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 29 Sep 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 29 September 2022

Advertisements

Q1) What is the most common form of Chinese that is spoken in the South, Hong Kong and Macau?

Answer: Cantonese

Q2) Which of the following is not a fast food chain company?

Answer: Croma

Q3) Wich country holds the World’s biggest coal reserves?

Answer: USA


Q4) Which of the following is not the name of a breed of dog?

Answer: American Bobtail

Q5) What was the full name of the late Indian playback singer KK?

Answer: Krishnakumar Kunnath

KBC Parimatch Quiz Answers Today 29 September 2022

Advertisements

Q 1) What is the capital of the United States of America?

Answer: Washington D. C.

Q 2) What is the chemical formula of Carbon Dioxide?

Answer: CO2

Q 3) Famous sportsman Larry Bird played which of the following sports?

Answer: Basketball

Q 4) Mohit Chauhan was the lead singer of which of the following bands?

Answer: Silk Route

Q 5) Which of the following planets is not a part of our Solar System?

Answer: Pluto

People Also Read It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 29 September 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 29 September 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link