KBC Offline Quiz Answers Today 3 December 2021

|


KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 3 December 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 3 dec 2021

Read | 10 Best Super Fast Charger App

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 3 December 2021

Q 1. Who has written the ‘Monk in a Merc’ book?

A. Sundeep Mishra
B. Kaushik Basu
C. Amish Raj Mulmi
D. Dr. Ashok Panagariya

Answer – Dr. Ashok Panagariya

Advertisements

Q 2. Energy captured from the sun’s rays is called as?

A. Wind Power
B. Nuclear Power
C. Solar Power
D. Hydroelectric Power

Answer – Solar Power

Q 3. India’s 1st Forest Healing center opened in which state?

A. Himachal Pradesh
B. Uttarakhand
C. Kerela
D. Arunachal Pradesh

Answer – Uttarakhand

Q 4. What do we call the area where a game of ice hockey is played?

A. Ice Course
B. Ice Field
C. Ice Rink
D. None of the Above

Answer – Ice Rink

Q 5. In January 2021, which among the following was formally decleared as the 34th district of the Indian state of Assam, carved out of Barpeta district?

A. Hojai
B. Charaideo
C. Biswanath
D. Bajali

Answer – Bajali

Q 6. The term ‘Micro Economics’ and ‘Macro Economics’ was coined by?

A. Alfred Marshall
B. Ragner Frisch
C. Ragnar Nurkse
D. J.M. Keynes

Answer – Ragner Frisch

Q 7. Who was given his voice to the anthem on India’s Covid-19 vaccination that was released recently?

A. Shaan
B. Sonu Nigam
C. Kailash Kher
D. Shankar Mahadevan

Answer – Kailash Kher

Advertisements

Q 8. In which vahana Lord Rama returned to Ayodhya from Lanka?

A. Peacock
B. Swan
C. Lion
D. Pushpak Viman

Answer – Pushpak Viman

Q 9. The word jungle originates from a which language?

A. Spanish
B. French
C. Sanskrit
D. None of these

Answer – Sanskrit

Q 10. Love Apple is another name of what?

A. Pomegranate
B. Tomato
C. Cherry
D. Beeroot

Answer – Tomato


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 3 December 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 4 December 2021

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link