KBC Offline Quiz Answers Today 3 November 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 3 November 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 3 nov 2021

Also Read – Best Photo Edit Karne Wala Apps

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 3 November 2021

Q 1. How many total Kauravas had taked part in the Battle of Kurukshetra?

A. 99
B. 89
C. 78
D. 100

Answer – 100

Advertisements

Q 2. Which of the following caused Rabies?

A. Bacteria
B. Virus
C. Fungus
D. Algae

Answer – Virus

Q 3. Vertebrates are classified as animals that have which of these?

A. Backbones
B. Fur
C. Feathers
D. None of the above

Answer – Backbones

Q 4. Which of the book following is written by Amitav Ghosh?

A. Godaan
B. Life of Pi
C. My Master
D. The Glass Palace

Answer – The Glass Palace

Q 5. On the banks of the Sarayu River, which city is located?

A. Kolkata
B. Mumbai
C. Ayodhya
D. Pune

Answer – Ayodhya

Q 6. Where was Asia’s first Export Processing Zone started?

A. Kandla
B. Madhya Pradesh
C. Maharashtra
D. Tamil Nadu

Answer – Kandla

Advertisements

Q 7. As of 2020, which is the only Bollywood movie to win 13 Filmfare Awards?

A. URI: The Surgical Strike
B. Article 15
C. Saand Ki Aankh
D. Gully Boy

Answer – Gully Boy

Q 8. Who Proposed the concept of Biosphere Reserve?

A. Government of Uttrakhand
B. UNICEF
C. UNESCO
D. WHO

Answer – UNESCO

Q 9. Who was the 1st ODI Captain for India?

A. Ajit Wadekar
B. Sunil Gavaskar
C. Kapil Dev
D. Ravi Shastri

Answer – Ajit Wadekar

Q 10. In Gujarat, which of the following food combinations is most commonly consumed the festival of Dussehra?

A. Khichadi-Kadhi
B. Fafda-Jalebi
C. Khokla-Jalebi
D. Sev-Dhokla

Answer – Fafda-Jalebi


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 3 November 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

3 thoughts on “KBC Offline Quiz Answers Today 3 November 2021”

Leave a Comment

Copy link