KBC Offline Quiz Answers Today 3 November 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 3 November 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 3 Nov 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 3 November 2022

Advertisements

Q1) In which of these countries was the ‘Flute’ invented?

Answer: Germany

Q2) Who among the following wrote the book ‘The Prince’, a political treatise?

Answer: Niccolo Machiavelli

Q3) Which of the following physicians first discovered, how blood circulates in the human body?

Answer: William Harvey


Q4) Who is called the ‘father of modern oceanography’?

Answer: Mathew Fontaine Maury

Q5) What is the unit in which the power of a lens is measured?

Answer: Dioptre

KBC Parimatch Quiz Answers Today 3 November 2022

Advertisements

Q1) What kind of lenses are used for correcting the vision of myopic eyes?

Answer: Concave Lens

Q2) In which year were the first modern Olympics games organised?

Answer: 1896

Q3) The Solar Hijri calendar is the official calendar of which of the following countries?

Answer: Afghanistan

Q4) What is the capital city of Ethiopia?

Answer: Addis Ababa

Q5) How many bones are there in an adult human body?

Answer: 206

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 3 November 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 3 November 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link