KBC Offline Quiz Answers Today 3 October 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 3 October 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 3 Oct 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 3 October 2022

Advertisements

Q 1. Which Indian state has the largest production of coffee?

Answer – Karnataka

Q 2. The ribcage of a human body is made up of how many ribs?

Answer – 24

Q 3. IDFC FIRST bank Savings Account offers how much maximum rate of interest?

Answer – Up to 6% P.A.


Q 4. The Grand Canyon is located in which of the following countries?

Answer – United States of America

Q 5. For which of the following songs did Shankar Mahadevan not win a national Film Award for Best Male Playback Singer?

Answer – Breathless

KBC Parimatch Quiz Answers Today 3 October 2022

Advertisements

Q 1. Famous tennis player Maria Sharapova belongs to which of the following countries?

Answer – Russia

Q 2. Who is the Chief Executive Officer of the American technology company Apple?

Answer – Timothy Donald Cook

Q 3. Which of the following Mughal rulers established the capital city of Fatehpur Sikri?

Answer – Akbar

Q 4. Which of the following Vedas depict information about the most ancient Vedic culture?

Answer – Ring Veda

Q 5. Which of the following wolrd-famous singers is going to collaborate with Indian singer Armaan malik?

Answer – Ed Sheeran

People Also Read It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 3 October 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 3 October 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link