KBC Offline Quiz Answers Today 3 September 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 3 September 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

And in such a situation, now KBC Season 13 has also started. So below I have told you about “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So you can find out this KBC 13 Offline Quiz Answers by reading carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore.

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 3 September 2021

Q 1. Which heritage of India was given the title of World’s Largest Open Air Museum by the UNESCO?

A. Abhijna e-Museum
B. Hampi
C. Karnak
D. Luxor

Answer – Hampi

Q 2. Which animal was declared as the National Heritage Animal of India?

A. Lion
B. Tiger
C. Elephant
D. Cheetah

Answer – Elephant

Q 3. In which country did the first Winter Olympics take place?

A. USA
B. Russia
C. Australia
D. France

Answer France

Q 4. Who was the first female to win an Oscar for Best director?

A. Kathryn Bigelow
B. Lulu Wang
C. Greta Gerwig
D. Jane Campion

Answer – Kathryn Bigelow

Q 5. What is the condition if a person sees nearer objects clearly while objects at a distance are blurred?

A. Hyperopia
B. Myopia
C. Protanopia
D. Dueteranopia

Answer – Myopia

Q 6. Which Indian cricketer was the highest wicket taker in the 2011 ICC World Cup?

A. Harbhajan Singh
B. Sreesanth
C. Ravichandran Ashwin
D. Zaheer Khan

Answer – Zaheer Khan

Q 7. Who has scored most runs in their cricketing career?

A. Sachin Tendulkar
B. Rahul Dravid
C. Ricky Ponting
D. Sunil Gavaskarf

Answer – Sachin Tendulkar

Q 8. Who is the national aquatic animal of India?

A. Shark
B. Whale
C. Dolphin
D. Tortoise

Answer – Dolphin

Q 9. Who among these is considered the father of English Poetry?

A. Charles Dickens
B. Geoffrey Chaucer
C. William Shakespeare
D. Bernard Shaw

Answer – Geoffrey Chaucer

Q 10. Which among the following is largest component of earth’s atmosphere?

A. Oxygen
B. Carbon dioxide
C. Nitrogen
D. Helium

Answer – Nitrogen


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 3 September 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link