KBC Offline Quiz Answers Today 30 September 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 30 September 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 30 sep 2021

Also Read | How to Delete Call History from My Jio App

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 30 September 2021

Q 1. Which actor portrayed the role of Emperor Akbar in the movie “Mughal-E-Azam”?

A. Prithviraj Kapoor
B. Raj Kapoor
C. Dilip Kumar
D. Raaj Kumar

Answer – Prithviraj Kapoor

Advertisements

Q 2. Which city in India is Known as The Queen of the Arabian Sea?

A. Mumbai
B. Surat
C. Kochi
D. Alappuzha

Answer – Kochi

Q 3. Which city is home to India’s largest museum?

A. Bengaluru
B. New Delhi
C. Mumbai
D. Kolkata

Answer – Kolkata

Q 4. The Union Minister of Education has inaugurated the Shaheed Bhagat Singh Smarak in wich Union Territory?

A. Daman and Diu
B. New Delhi
C. Lakshdweep
D. Andman and Nicobar

Answer – New Delhi

Q 5. In which of the following movies, actress Sridevi was in double role?

A. Mr. India
B. English Vinglish
C. Chalbaaz
D. Judai

Answer – Chalbaaz

Advertisements

Q 6. Which female Indian athlete won a gold medal at the 1970 Bangkok Asian Games in the 400 m race?

A. M.L. Valsamma
B. Kamaljeet Sandhu
C. P.T. Usha
D. Karnam Malleswari

Answer – Kamaljeet Sandhu

Q 7. What is the chemical name of “Salt”?

A. Sodium Nitrate
B. Ammonium Chloride
C. Sodium Chloride
D. Calsium Chloride

Answer – Sodium Chloride

Q 8. Great Barrier Reef of Australia is located parallel to?

A. East Coast
B. West Coast
C. South Coast
D. North Coast

Answer – North Coast

Q 9. Into how many parts is the small intestine divided in the human body?

A. 3
B. 2
C. 4
D. 5

Answer – 3

Q 10. How many days are there in a leap year?

A. 365
B. 369
C. 366
D. 367

Answer – 366


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 30 September 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link